Palvelut

Kaupunkilaisten menossa mukana Lataa pohjakuvat

 

m91_checkpoint Checkpoint Cafè
Klassisen nuorekas ja trendikäs keskieurooppalaistyylinen kahvila-bistro kiinteistön katutasossa. Rento ja viihtyisä kohtauspaikka kutsuu nauttimaan laadukkaita erikoiskahvi- ja teeannoksia, hyviä viinejä ja suolaisia sekä makeita herkkuja, jotka paistetaan paikan päällä. Tervetuloa!
m91_cactus Ravintola Cactus
Käpylän alueen ensimmäinen meksikolaistyylinen lounas- ja iltaravintola tarjoaa maukasta hiiligrillissä valmistettua ruokaa ja tapahtumia elävän musiikin kera. Päivittäin vaihtuvaan lounasbuffettiin kuuluu salaattivalikoima, keitto, kaksi lämmintä ruokaa, jälkiruoka sekä kahvi/tee. Tule tutustumaan!Lounaslistamme näet Facebook-sivuiltamme.
m91_fitness24seven Fitness 24 seven
Helsinki Käpylä PLUS -kuntokeskus tarjoaa kestävyys- ja lihaskuntoharjoittelun lisäksi ryhmäliikuntapalveluita, kuten spinningiä sekä Les Mills -konseptin laadukkaita livetunteja. Ryhmäliikunta sisältyy jäsenyyteen. Kuntokeskuksemme ovat avoinna jäsenille vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä!Valitse sinulle sopiva jäsenyystyyppi ja liity jäseneksi jo tänään: http://fi.fitness24seven.com/?pg=1337455

Func Food
Func Food edustaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja edistää aktiivista elämäntapaa. Panostamme huippuluokan osaamiseen sekä laadukkaisiin raaka-aineisiin. Yhteisenä intohimonamme on terveellisen elämäntavan edistäminen! Func Foodin ydintuotteita ovat funktionaaliset juomat sekä hyvinvointia edistävät ruoat. Yrityksemme brändeihin kuuluvat muun muassa FAST, CocoVi, Fitfarm ja Celsius.
FysioNova_logo FysioNova
FysioNova on uusi tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan sekä urheilufysioterapiaan erikoistunut fysioterapiakeskus. FysioNova sijaitsee Mäkelänkatu 91:n toisessa kerroksessa, ja sisäänkäyntimme on Koskelantien puolella. Fysioterapian lisäksi palveluihimme kuuluvat hieronta, urheiluhieronta, fysiokartoitus, alaraaja-analyysi, fysioterapialuennot, akupunktio ja lymfaterapia. Tule tutustumaan FysioNovaan ja varaa aika fysioterapiaan!
m91_rapala Rapala VMC Oyj
Rapala VMC Oyj on yksi kalastusbisneksen neljästä suuresta kansainvälisestä toimijasta. Konsernilla on maailman laajin jakeluverkosto, globaalit tuotantoresurssit ja halutuimmat brändit. Olemme laajentaneet toimintaamme uusille alueille ja uusiin tuotekategorioihin menestyksekkäästi.
 Ossur
Össur Finland Oy
Össur Finland Oy valmistaa yksilölliset, laadukkaat raajaproteesit saman käynnin aikana. Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat!
Velosport Velosport
Velosport on polkupyöräilyn erikoisliike. Olemme palvelleet ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla jo yli 30 vuoden ajan.
Makelankadun_sauna_logo
Mäkelänkadun Sauna
Vuokrattavana tilava ja upea saunatila n. 300m2: iso sauna, neuvotteluhuone, takka, keittiö ja AV-tekniikkaa. Tila on ollut alunperin Amer-yhtymän edustussauna, jota voit nyt vuokrata edustus-, kokous-, bile- tai omien juhliesi käyttöön. Meiltä saat halutessasi maittavat ja räätälöidyt menyyt juhlaan kuin juhlaan.
Silta Oy
Silta on HR:n ja esimiesten osaava kumppani. Asiakkaamme luottavat asiantuntemukseemme ja toimintatapaamme kokonaisvaltaisissa ulkoistuksissa, operatiivisen HR:n tukemisessa sekä henkilöstön hyvinvoinnin parantamisessa. Sillan liikevaihto oli noin 21 miljoonaa euroa vuonna 2015. Yrityksemme palveluksessa on 270 henkilöä.
K-market
K-Market on uuden ajan lähikauppa, jossa asioiminen on helppoa ja nopeaa. Kaupassa on tuore ja laaja valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä. Tervetuloa, olemme avoinna ma-la klo 07.00 – 23.00 ja su klo 09.00 – 23.00.

Mahdolliset poikkeusaukioloajat voit tarkistaa http://www.k-market.fi/kaupat/amerinkulma